fbpx

CHAMPAGNE-KAMPAGNE: DEN PERSONLIGE FESTTALE

CHAMPAGNE-KAMPAGNE: DEN PERSONLIGE FESTTALE

Den personlige festtale

En god tale løfter altid en fest og kan være en meget personlig gestus. Og de fleste af os har allerede rigeligt med TING. Vores hjem flyder over, vores skabe er proppede og skufferne kan knap lukkes. Der kan en personlig festtale altså bare noget andet. Det er en gave, som holder for evigt. Den er uopslidelig, den går aldrig i stykker, og den bliver ikke væk. Den bor trygt og godt i hovedpersonens hjerterum, som et rørende, sjovt og dejligt minde om en god fest og en dejlig dag.

En personlig tale er GAVEN til den, der har rigeligt af alt det andet

Kampagnepris: 1700 kr. 

Du sparer 700 kr. 

Taleskrivningsprocessen har 5 nemme trin::

Trin 1: Interview

Trin 2: Talen skrives

Trin 3: Urpremiere: Talen holdes for dig

Trin 4: Du får talen tilsendt per mail

Trin 5: Du øver dig i at holde talen – og så holder du den!

Alt foregår corona-sikkert over telefon og mail. Læs mere uddybende om processen her: Hvordan bruger man en taleskriver?

Prisen er inklusive moms. Processen indbefatter interview, faktatjek og afholdelse af talen til dig og gælder for en personlig festtale til konfirmand, brudepar, jubilar, fødselar mv. Kampagnen løber t.o.m. juli 2021. Hvis din fest skal holdes på et senere tidspunkt, kan du godt betale nu og få talen senere. Kan også gives som gavekort. Til prisen kommer eventuel bistand til selve afholdelsen af talen.

Vil du selv lære at holde en festtale?

Hvis du gerne selv vil lære at holde en personlig festtale, kan du skrive dig op til mit nyhedsbrev, så du får en invitation, næste gang jeg holder en taleskrivningsworkshop.

Gode råd til at holde en tale

Jeg delte mine bedste råd til, hvordan man holder en tale med lokalavisen, Vanløse LIV. Læs med her.