PRISER

Hvis du kommer med en enkeltstående opgave eller projekt, vurderer jeg hvor lang tid, det kræver og giver dig et tilbud. Ring til mig på +45 29453955 eller send en mail til sophie@engagecph.dk, hvis du vil have et tilbud eller bare høre mere.

 

ELLER…

Få et Engage-abonnement

FÅ DIN EGEN HR & KOMMUNIKATIONSAFDELING I ABONNEMENT

 

Til dig, som er selvstændig, har en mindre virksomhed eller simpelthen ikke har kapaciteten eller ressourcerne til en hel HR eller kommunikationsmedarbejder – lad mig klare det for dig! På den måde står du aldrig alene med dine HR-udfordringer og får vedvarende, autentisk og målrettet kommunikation, som understøtter din forretning. Og du slipper for dårlig samvittighed over alt det, du ikke selv når.

 

Et Engage-abonnement er skræddersyet til dig, som har brug for en rutineret HR-konsulent, en kvik sparringspartner og effektiv skrivemoster til at løse alle de store og små HR- og kommunikationsopgaver, som en virksomhed af enhver størrelse i dag uvægerligt har.

 

Jeg arbejder fra Engage CPH i Vanløse eller låner et bord hos dig (hvis du ellers bor i Storkøbenhavn og har en god kaffemaskine!). Vi kan også arbejde sammen over Skype.

 

Med et Engage-abonnement kan du koncentrere dig om dine kerneydelser, mens jeg står for f.eks.:

 

Kommunikation

  • Sociale medier: SOME-management: monitorering, opdateringer, kampagner
  • Produktion og udsendelse af nyhedsbreve, artikler og blogs
  • Tekster til hjemmeside
  • Oversættelsesopgaver DK/ENG – ENG/DK
  • Salgsmateriale, PowerPoint præsentationer mv.

 

HR

  • HR-værktøjer (rekrutteringsguide, exitskema, MUS, osv.)
  • Coaching
  • Rekruttering
  • Ledelsessparring
  • Trivselsindsatser, MUS-forløb, skræddersyede forløb, konflikthåndtering mv.

 

Du får i mig en humoristisk og dygtig sparringspartner og en mur at spille din bold op ad. Alle de ydelser, du finder på min hjemmeside indgår i abonnementet. Og sikkert også mere, som du finder på!

 

I begyndelsen af hver måned sætter vi os sammen og lægger en arbejdsplan for den kommende måned: Hvilke opgaver er der, og hvornår er der deadline?

 

Efterhånden som vi lærer hinanden at kende, er det meningen, at jeg klarer ærterne, så dit tidsforbrug med tiden minimeres. Samtidig er det i opstarten vigtigt, at vi har tæt sparring, så vi dels lærer hinanden at kende, og dels at jeg hurtigt forstår, hvem I er, og hvordan vi skal gå til tingene hos jer.

 

Du får med andre ord en billig freelance tekstforfatter og interim HR-konsulent i København til at tage sig af dine HR- og kommunikationsopgaver, og så kan DU gøre det, DU er bedst til.

 

Der er ingen binding – du kan opsige dit abonnement fra måned til måned og kan måned for måned skalere dit abonnement op og ned efter behov.

 

Ring til mig på +45 29453955 eller send en mail til sophie@engagecph.dk, hvis du vil høre mere.