Hvis du kommer med en enkeltstående opgave eller projekt, vurderer jeg hvor lang tid, det kræver og giver dig et tilbud. Kontakt mig her.

 

Timepris:                                                      960 DKK

 

Engage-klippekort

Klippekort på 10 timer:                            8.400 DKK
Klippekort på 40 timer:                            30.400 DKK

 

Faste samarbejdspartnere kan også faktureres løbende på månedsbasis. Klippekort betales up front og skal bruges indenfor et år fra faktureringsdatoen. Anviste priser er uden moms.


Sådan foregår det

Jeg arbejder fra Engage CPH i Vanløse eller låner evt. et skrivebord hos dig. Vi kan også arbejde sammen over Skype.

 

Vi sætter os sammen og lægger en arbejdsplan for den kommende periode: Hvilke opgaver er der, og hvornår er der deadline? Hvordan passer det sammen med andre aktiviteter i dit årshjul? Er der en redaktionskalender, vi skal tilpasse os? Sammen lægger vi en strategi og bliver enige om, hvordan vi måler på mit arbejdes effekt og vores samlede succes. Måske ’interviewer’ jeg dig og får indholdet ad den vej, eller du fremsender påbegyndt indhold, stikord mv., som jeg så gør færdigt.

 

Efterhånden som vi lærer hinanden at kende, er det meningen, at jeg klarer ærterne selv, så dit tidsforbrug med tiden minimeres. Samtidig er det i opstarten vigtigt, at vi har tæt sparring, så vi dels lærer hinanden at kende, og dels at jeg hurtigt forstår, hvem du er, og hvordan vi skal gå til tingene hos dig.

 


DINE FORDELE

Jeg sikrer dig overblik

Et Engage-klippekort er til dig, som har brug for en kvik sparringspartner og effektiv tekstforfatter til at løse alle de store og små kommunikationsopgaver, som en virksomhed af enhver størrelse i dag uvægerligt har. I mig får du en dygtig projektleder med overblik og humor, en effektiv content creator samt en løsningsorienteret sparringspartner.

 

Jeg er forbindelsesledet

Et Engage-klippekort er til dig, som ikke bare har brug for en skrivemuskel, men en tæt samarbejdspartner, der tager ansvar, fungerer som projektleder og forbindelsesled, så din kommunikation spiller sammen med din forretningsstrategi på tværs af alle platforme. Dét, jeg ikke selv kan levere, såsom grafik, programmering, statistikker og tekniske analyser, får vi fra eksterne samarbejdspartnere, som du enten selv står for, ellers som jeg indhenter på dine vegne. Jeg tager ikke kommission for opgaver, som vi henter ude i byen, og al fakturering m.m. foregår direkte mellem dig og den virksomhed, som løser opgaven.

 

Billig freelance tekstforfatter

Med et Engage-klippekort får du en billig freelance tekstforfatter til at tage sig af dine kommunikationsopgaver, og så kan du koncentrere dig om dine kerneydelser. Når du vælger mig som din freelance tekstforfatter, får du lige præcis den kompetence, du har behov for. Jeg skal ikke rekrutteres, uddannes eller oplæres, og du sparer udgifter til fællesomkostninger som IT, husleje, kantine, julefrokost, ATP, sygedagpenge og barsel.

Du betaler for effektiv tid

Jeg strømliner din kommunikation – du slipper for dårlig samvittighed. Når hjulene kører, og der skal leveres, er det måske ikke kommunikation og markedsføring, der bliver prioriteret højest hos dig. Så slip for dårlig samvittighed over alt det, du ikke når, og lad mig stå for det hele – jeg strømliner din kommunikation og markedsføring.

 

Jeg ser det, du ikke selv ser

Man bliver meget hurtigt blind for sin egen tekst og sit eget produkt. Det gør det svært at kommunikere effektivt uden at blive indforstået. Jeg kommer som neutral og klartseende udeforstående med friske øjne på din virksomhed, kommunikation og marketing. Læs mere her: I WILL KILL YOUR DARLINGS

 


Hvad kan du bruge dit Engage-klippekort til?

  • Relevante og indbydende hjemmesidetekster
  • Nyhedsbreve med høj åbningsrate og indhold, der sælger uden at være sælgende
  • Kommunikationsstrategi og synergi mellem aktiviteter og platforme
  • Indhold og monitorering af Facebook og sociale medier
  • Opdatering/kvalitetssikring af materiale
  • Kampagner, der sidder lige i skabet
  • Ghostwriting af artikler, Linkedin-opslag, klummer, blogposts mv.
  • Sparring, ideudveksling og støtte (hvem snakker du ellers med om den slags?)
  • Oversættelser DK-ENG/ENG-DK