TEKSTFORFATTER

Korrektur

Det hele starter med korrekturen. Stavning, grammatik, tegnsætning. Det er det basale. Det skal bare være i orden. Jeg tjekker stavning, tegnsætning og omskriver, så sproget flyder, og meningen er klar. Se mere om tekstoptimering her.

Nyhedsbreve

Målrettet indhold, der taler til målgruppens behov i den rigtige tone, er altafgørende for din succes med nyhedsbreve. Udsendelseshyppighed, indhold, kampagner og synergi på tværs af platforme –lad os drøfte, hvordan jeg kan hjælpe dig med dine nyhedsbreve.

Sociale medier

Lad mig stå for dit indhold på de sociale medier. Jeg sikrer synergi og skaber overblik, så din kommunikationsstrategi understøtter din overordnede forretningsstrategi både i forhold til branding kampagner og taktiske kampagner.

Festtaler

Hvis du har brug for en personlig festtale såsom en bryllupstale, konfirmationstale, jubilæumstale eller fødselsdagstale, kan jeg skrive din personlige festtale for dig – eller lære dig selv at skrive en god tale. Se mere på Dit livs tale, som er en seperat del af Engage CPH.

Ghostwriter

Måske har du stof til spændende artikler, men mangler tiden eller tålmodigheden til at skrive – så lad mig skrive for dig. Du kan skrive et udkast til dit blogindlæg, artikel, læserbrev mm., og så tager jeg den derfra, eller jeg kan interviewe dig. Sammen får vi det sagt. Læs mere her.

Hjemmesider

Jeg hjælper dig med at ramme tonen, så din hjemmeside lyder af dig. Autentisk. Samtidig medtænker jeg altid basale hjemmesideelementer: Tilpasset sprog, sidens opbygning, brugervenlighed, call to action, customer journey mv.

Søgemaskineoptimerede tekster (SEO)

Jeg hjælper dig med at skrive relevante og indbydende tekster, som naturligt tager højde for Googles algoritmer, så din side rangerer højere i de organiske søgeresultater. Jeg arbejder tæt sammen med et dygtigt SEO-bureau, som kan levere den tekniske søgeordsanalyse.

Blog

Bloggen er stedet, hvor du viser verden,  HVEM du er og HVAD, der driver dig. En blog er perfekt til content marketing, for det er her, du er eksperten, der er generøs med sin viden. Med din blog ejer du dit eget indhold og er ikke underlagt f.eks. Facebooks uigennemsigtige krav. Lad mig blogge for dig. Læs mere om hvorfor her.

Oversættelse DK/ENG - ENG/DK

Jeg oversætter fra dansk til engelsk eller engelsk til dansk i et let og flydende sprog, der rammer tonen fra den originale tekst.

DET PRAKTISKE SAMARBEJDE

Jeg arbejder fra Engage CPH i Vanløse eller låner evt. et skrivebord hos dig. Vi kan også arbejde sammen over Skype.

Vi sætter os sammen og lægger en arbejdsplan for den kommende periode: Hvilke opgaver er der, og hvornår er der deadline? Hvordan passer det sammen med andre aktiviteter i dit årshjul? Er der en redaktionskalender, vi skal tilpasse os? Sammen lægger vi en strategi og bliver enige om, hvordan vi måler på mit arbejdes effekt og vores samlede succes. Måske ’interviewer’ jeg dig og får indholdet ad den vej, eller du fremsender påbegyndt indhold, stikord mv., som jeg så gør færdigt.

Efterhånden som vi lærer hinanden at kende, er det meningen, at jeg klarer ærterne selv, så dit tidsforbrug med tiden minimeres. Samtidig er det i opstarten vigtigt, at vi har tæt sparring, så vi dels lærer hinanden at kende, og dels at jeg hurtigt forstår, hvem du er, og hvordan vi skal gå til tingene hos dig.

FREELANCE TEKSTFORFATTER

Med et Engage-klippekort får du en billig freelance tekstforfatter til at tage sig af dine kommunikationsopgaver, og så kan du koncentrere dig om dine kerneydelser. Når du vælger mig som din freelance tekstforfatter, får du lige præcis den kompetence, du har behov for. Jeg skal ikke rekrutteres, uddannes eller oplæres, og du sparer udgifter til fællesomkostninger som IT, husleje, kantine, julefrokost, ATP, sygedagpenge og barsel.

CONTENT CREATOR MED OVERBLIK

Et Engage-klippekort er til dig, som har brug for en kvik sparringspartner og effektiv tekstforfatter til at løse alle de store og små kommunikationsopgaver, som en virksomhed af enhver størrelse i dag uvægerligt har. I mig får du en dygtig projektleder med overblik og humor, en effektiv content creator samt en løsningsorienteret sparringspartner.

TEKSTFORFATTER OG FORBINDELSESLED

Et Engage-klippekort er til dig, som ikke bare har brug for en skrivemuskel, men en tæt samarbejdspartner, der tager ansvar, fungerer som projektleder og forbindelsesled, så din kommunikation spiller sammen med din forretningsstrategi på tværs af alle platforme. Dét, jeg ikke selv kan levere, såsom grafik, programmering, statistikker og tekniske analyser, får vi fra eksterne samarbejdspartnere, som du enten selv står for, ellers som jeg indhenter på dine vegne. Jeg tager ikke kommission for opgaver, som vi henter ude i byen, og al fakturering m.m. foregår direkte mellem dig og den virksomhed, som løser opgaven.

DU BETALER FOR EFFEKTIV TID

Jeg strømliner din kommunikation – du slipper for dårlig samvittighed. Når hjulene kører, og der skal leveres, er det måske ikke kommunikation og markedsføring, der bliver prioriteret højest hos dig. Så slip for dårlig samvittighed over alt det, du ikke når, og lad mig stå for det hele – jeg strømliner din kommunikation og markedsføring.

JEG SER DET, DU IKKE SELV SER

Man bliver meget hurtigt blind for sin egen tekst og sit eget produkt. Det gør det svært at kommunikere effektivt uden at blive indforstået. Jeg kommer som neutral og klartseende udeforstående med friske øjne på din virksomhed, kommunikation og marketing.

Brug dit klippekort til f.eks:

• Relevante og indbydende hjemmesidetekster
• Nyhedsbreve med høj åbningsrate og indhold, der sælger uden at være sælgende
• Kommunikationsstrategi og synergi mellem aktiviteter og platforme
• Indhold og monitorering af Facebook og sociale medier
• Opdatering/kvalitetssikring af materiale
• Kampagner, der sidder lige i skabet
• Ghostwriting af artikler, Linkedin-opslag, klummer, blogposts mv.
• Sparring, ideudveksling og støtte (hvem snakker du ellers med om den slags?)
• Oversættelser DK-ENG/ENG-DK

Priser

Hvis du kommer med en enkeltstående opgave eller projekt, vurderer jeg hvor lang tid, det kræver og giver dig et tilbud. Kontakt mig her.

Anviste priser er inklusive moms.

Timepris:                                    1.400 DKK

Ved køb af klippekort får du rabat: Jo flere timer, du køber, jo større rabat får du. Klippekort betales up front og skal bruges indenfor et år fra faktureringsdatoen.

Tekstklippekort på 10 timer:                            13.000 DKK
Tekstklippekort på 40 timer:                           42.000 DKK
Tekstklippekort på 100 timer:                          90.000 DKK

Faste samarbejdspartnere kan også faktureres løbende på månedsbasis, pris fastsættes individuelt efter aftale.