Lidt om navnet Engage CPH

Engage (udtales på engelsk) kommer af det franske engager, som handler om deltagelse, involvering, at tiltrække eller fange (nogens opmærksomhed), at fastholde og gøre ansvarlig…  Alt sammen konnotationer, som jeg syntes passer til dét, jeg laver, både når det handler om det skrevne og det talte ord.

 

CPH står for Copenhagen, København, som er dér, jeg bor, og derfra min verden går. Forkortelsen ’CPH’ bruges også af Københavns lufthavn, og dermed ønsker jeg at signalere, at jeg ikke er bleg for at hoppe på et fly og løse opgaver ude i verden, da jeg også har et internationalt outlook.

 

Se mit CVLinkedin.

 

Ring til mig på +45 29453955 eller send en mail til sophie@engagecph.dk, hvis du vil høre mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med.

Mine værdier

Passioneret

Jeg er et følsomt og begejstret menneske, og mit hjerte banker for ordene, sproget, processerne, udvekslingen og værditilførelsen. Alt det, jeg gør for dig og det, vi gør sammen.

Fødselshjælper

Jeg er fødselshjælperen, som får ordene ud, strækker dine tanker, guider dig ’ud af boksen’, og sammen får vi ordene til at falde på plads – både dem i hovedet og dem på papiret.

Legende

Jeg leger med ordene og i processerne leger vi med hinanden. Kreativiteten summer, vi vender bøtten og finder nye løsninger. Fra den kreative åre stammer også min humoristiske sans og musikaliteten i sproget.

No bullshit

Jeg skærer ind til benet af sætningen og af problemstillingen. Vi bryder det ned. Hvad er essensen? Hvad vil du? Hvad vil du have?

Langtidsholdbar

Jeg har langvarige kundeforhold i meningsgivende relationer, hvor der er tillid, og jeg mærker direkte, at jeg tilfører værdi.

FÅ EN OPRINGNING

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt!

Aj, det' sjovt!