Mine værdier

Passioneret

Du får i mig et følsomt og begejstret menneske. Mit hjerte banker for ordene, sproget, processerne, udvekslingen og værditilførelsen.

Fødselshjælper

Det er DIN ‘baby’, uanset om jeg hjælper dig med coaching eller tekst. Jeg er blot fødselshjælperen, som får ordene ud, strækker dine tanker og guider dig ’ud af boksen’. Sammen får vi ordene til at falde på plads: Både dem i hovedet og dem på papiret.

Legende

Kreativiteten summer, vi vender bøtten og finder nye løsninger. Jeg har en legende tilgang til ordene. I processerne leger vi med hinanden. Fra den kreative åre stammer også min humoristiske sans og musikaliteten i sproget.

No bull-shit

Vi bryder det ned. Hvad er essensen? Hvad vil du? Hvad vil ikke? Hvis du er forvirret, så har jeg klarsyn. Jeg skærer ind til benet af sætningen og af problemstillingen.

Enpowerment

Hvad er det, du ikke selv kan se? Jeg kaster lys på dine kvaliteter. Jeg hjælper dig med at se det, du ikke selv fik øje på. Jeg stiller de spørgsmål, der får dig til at se vejen frem. Det bestyrker dig. Du bliver bygget op hos mig.

Langtidsholdbar

Jeg har langvarige kundeforhold i meningsgivende relationer, hvor der er tillid. Jeg mærker direkte, at jeg tilfører værdi.

Kontakt mig 

Ring til mig på +45 29453955 eller send en mail til sophie@engagecph.dk, hvis du vil høre mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med.

Sophie Dam
Fuglagervej 23
2720 Vanløse

CVR: 34930546
MobilePay: 29453955
Danske Bank: 3409 12920253

    FÅ EN OPRINGNING

    Udfyld formularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt!

    Om EngageCPH Sophie Dam