TEKSTFORFATTER

Korrektur

Det hele starter med korrekturen. Stavning, grammatik, tegnsætning. Det er det basale. Det skal bare være i orden. Jeg tjekker stavning, tegnsætning og omskriver, så sproget flyder, og meningen er klar. Se mere om tekstoptimering her.

Nyhedsbreve

Målrettet indhold, der taler til målgruppens behov i den rigtige tone. Det er altafgørende for din succes med nyhedsbreve. Udsendelseshyppighed, indhold, kampagner og synergi på tværs af platforme… Lad os drøfte, hvordan jeg kan hjælpe dig med dine nyhedsbreve.

Sociale medier

Lad mig stå for dit indhold på de sociale medier. Jeg sikrer synergi og skaber overblik, så din kommunikationsstrategi understøtter din overordnede forretningsstrategi. Både i forhold til branding kampagner og taktiske kampagner.

Festtaler

Hvis du har brug for en personlig festtale, kan jeg skrive din personlige festtale for dig. Alt fra bryllupstale, konfirmationstale, jubilæumstale til fødselsdagstale. Jeg kan også lære dig selv at skrive en personlig festtale. Se mere på Dit livs tale, som er en seperat del af EngageCPH.

Ghostwriter

Måske har du stof til spændende artikler, men mangler tiden eller tålmodigheden til at skriv Så lad mig skrive for dig. Du kan skrive et udkast til dit blogindlæg, artikel, læserbrev mm., og så tager jeg den derfra. Jeg kan også interviewe dig. Sammen får vi det sagt. Læs mere her.

Hjemmesider

Jeg hjælper dig med at ramme tonen, så din hjemmeside lyder af dig. Autentisk. Samtidig medtænker jeg altid basale hjemmesideelementer. Jeg ser på sproget, sidens opbygning, brugervenlighed, call to action, customer journey mv.

Søgemaskineoptimerede tekster (SEO)

Jeg hjælper dig med at skrive tekster, som naturligt tager højde for Googles algoritmer. Så får vi din side højere op i de organiske søgeresultater. Jeg arbejder tæt sammen med et dygtigt SEO-bureau. De kan levere den tekniske søgeordsanalyse.

Blog

Bloggen er stedet, hvor du viser verden,  HVEM du er og HVAD, der driver dig. En blog er perfekt til content marketing. Det er her, du er eksperten, der er generøs med sin viden. Med din blog ejer du dit eget indhold. Så er du ikke underlagt f.eks. Facebooks uigennemsigtige krav. Lad mig blogge for dig. Læs mere om hvorfor her.

Oversættelse DK/ENG - ENG/DK

Jeg oversætter fra dansk til engelsk eller engelsk til dansk. Jeg skriver i et sprog, der rammer tonen fra den originale tekst.

FREELANCE TEKSTFORFATTER

CONTENT CREATOR MED OVERBLIK

I mig får du en effektiv tekstforfatter til at løse alle de store og små kommunikationsopgaver, som en virksomhed uvægerligt har. Uanset størrelse.

JEG SER DET, DU IKKE SELV SER

Man bliver hurtigt blind for sin egen tekst og sit eget produkt. Det gør det svært at kommunikere effektivt uden at blive indforstået. Jeg kommer som neutral og klartseende udenforstående. Jeg har friske øjne på din virksomhed, kommunikation og marketing.

DET PRAKTISKE SAMARBEJDE

Vi lægger en plan for den kommende periode. Hvilke opgaver er der? Hvornår er der deadline? Hvordan passer det sammen med dit årshjul? Er der en redaktionskalender, vi skal tilpasse os? Sammen lægger vi en strategi. Efterhånden som vi lærer hinanden at kende, klarer jeg ærterne selv. Det betyder, at dit tidsforbrug minimeres. Samtidig er tæt sparring vigtigt i opstarten, så jeg hurtigt forstår, hvordan vi gør ting hos dig.

Om EngageCPH Sophie Dam
EngageCPH Sophie Dam

Lad mig hjælpe dig med f.eks:

• Relevante og indbydende hjemmesidetekster
• Nyhedsbreve med høj åbningsrate og indhold, der sælger uden at være sælgende
• Kommunikationsstrategi og synergi mellem aktiviteter og platforme
• Indhold og monitorering af Facebook og sociale medier
• Opdatering og kvalitetssikring af materiale
• Kampagner, der sidder lige i skabet
• Ghostwriting af artikler, Linkedin-opslag, klummer, blogposts mv.
• Sparring, ideudveksling og støtte (hvem snakker du ellers med om den slags?)
• Oversættelser DK-ENG/ENG-DK

Priser

Hvis du kommer med en enkeltstående opgave eller projekt, vurderer jeg hvor lang tid, det kræver og giver dig et tilbud. Kontakt mig her.

Anviste priser er inklusive moms.

Timepris:                                    1.400 DKK

Ved køb af klippekort får du rabat: Jo flere timer, du køber, jo større rabat får du. Klippekort betales up front og skal bruges indenfor et år fra faktureringsdatoen.

Tekstklippekort på 10 timer:                            13.000 DKK
Tekstklippekort på 40 timer:                           42.000 DKK
Tekstklippekort på 100 timer:                          90.000 DKK

Faste samarbejdspartnere kan også faktureres løbende på månedsbasis, pris fastsættes individuelt efter aftale.