Karrierecoach

Coaching

Coaching er én af de mest effektive metoder til at afdække, hvad du vil, og hvordan du så gør det.

KARRIERECOACH

Hvad kan du? Hvad vil du? Hvad vil du ikke? Hvad giver dig energi? Hvad siger dit autentiske selv? Hvad har du lyst til? Sammen kikker vi på, hvordan dit allerbedste arbejdsliv ser ud. Så lægger vi en konkret plan for at få dig derhen. Om du er nyuddannet, fyret eller bare keder dig, kan jeg hjælpe dig tage next step i dit arbejdsliv. Det kan du læse mere om her.

OUTPLACEMENTFORLØB

Hvis du har brug for at sende din medarbejder til erhvervscoach, kan jeg hjælpe. Hvad enten det er som led i et opsigelsesforløb eller som en del af deres udvikling i virksomheden. Jeg fungerer også som outplacementcoach til opsagte medarbejdere, som har brug for et outplacementforløb. Her fungerer jeg som jobsøgningscoach og hjælper dem med at komme godt videre. Har de brug for at træne deres jobsamtale-muskel, så kan jeg også hjælpe med det. Det kan du læse mere om her.

COACHING MED SKRIVEHJÆLP

Jeg er god til at hjælpe folk med at få tingene sagt – også på skrift. Uanset hvilke tema, du bøvler med, så kan jeg hjælpe dig et trin videre. Så får vi produceret gode tekster, der gør det, de skal. Jeg kan f.eks. hjælpe dig helt konkret med at skrive ansøgninger, der får dig til samtale. Eller med personlig branding. Så kan du udstille din faglighed, ekspertise og kompetencer. Med autenticitet og troværdighed. Det kan du læse mere om her.

COACHINGPROCESSEN

Coaching hos mig er en proces. Den indbefatter sparring, aktiv lytning, refleksion og spejling. Vi tager udgangspunkt dér, hvor du er nu. Vi arbejder med konkrete og kvantificerede målsætninger og adfærdsændringer. Der vil typisk være hjemmeopgaver af forskellig art mellem sessionerne. Jeg har respekt for din mentale båndbredde. Derfor holder vi balancen mellem oplevelsen af fremdrift og dit mentale overskud. Du vil opleve, at det er en enorm lettelse, ikke at være alene.

HVORDAN FOREGÅR COACHING

Vi mødes i enkelt eller dobbelt sessioner (dvs. 1-2 timer) enten hos mig i Vanløse, hos dig, over Skype (eller lign.), eller hvor det nu passer. Jeg har en professionel, men legende tilgang til coaching. Du kan se mere om mit faglige fundament her.

ALLE FØLELSER ER VELKOMNE

I en coachingsession dukker der ofte store følelser op. Måske bliver man overvældet, forvirret eller ked af det. Eller helt vildt begejstret. Mange bliver også meget rørte og lettede, når de får de store erkendelser, der har ligget på lur i måske årevis. Hos mig er alle følelser velkomne, jeg skal nok passe godt på dig. Og få dig trygt hjem til dig selv igen.

COACHING GIVER AFKLARING

Et gennemgående tema, jeg ofte arbejder med indenfor coaching, er AFKLARING. Hvad end det er indenfor karriere eller privatliv – eller i krydsfeltet mellem de to – så har mine coachingforløb næsten altid afklaringen som omdrejningspunkt. Vi lægger en konkret plan sammen. Jeg hjælper dig med at få overblik.

COACHINGFORLØB

En enkelt coaching session kan være det rigtige, hvis du har brug for at vende et simpelt tema med en neutral og klartseende udenforstående. Ellers sælger jeg kun coaching i forløb. Dels giver det os tid og ro til at udfolde dit tema. Dels giver det plads til, at du kan integrere dét, du lærer undervejs. Kontakt mig, hvis du vil høre mere. 

Priser

Coaching timepris:                                     1.400 DKK

Coachingklippekort på 10 timer:            12.500 DKK

Klippekort betales up front og skal bruges indenfor et år fra faktureringsdatoen. Anviste priser er inklusive moms.