fbpx

Jeg hjælper dig tage next step i dit arbejdsliv

Jeg hjælper dig tage next step i dit arbejdsliv

Uanset hvor i dit arbejdslivs livscyklus du er, kan jeg hjælpe dig videre.

Vi starter der, hvor du er

Hvis dit udgangspunkt er, at du er blevet fyret, er træt af dit job, i krise eller bare ikke oplever, at du lever dit bedste arbejdsliv, så starter vi der.

Du vil sikkert føle dig lettet over ikke at stå med alt det alene. Jeg er der sammen med dig, og er der for at hjælp dig. I mig har du en, som du kan sparre med, og som stiller de rigtige spørgsmål, der får dig op i omdrejninger.

 

Afklaring er vejen frem

Hvad kan du? Hvad vil du? Hvad giver dig julelys i øjnene? Hvad er dit autentiske selv? Hvilke hæmmende overbevisninger forhindrer dig i at nå dine mål?

Sammen kikker vi nærmere på, hvad du egentligt går og drømmer om og hvad du virkeligt vil, og så lægger vi en plan for at komme derhen.

 

Vi sikrer, at dit skriftlige materiale sidder lige i skabet

Hvis du ikke endnu helt har grejet det med at skrive målrettede og kompetencebaserede jobansøgninger, der får dig til samtale, så tager vi fat der. Dit CV trænger måske til et kritisk/kærligt blik og en grundig gennemskrivning?

Eller måske vil du bare gerne profilere dig som ekspert indenfor dit felt?

Uanset om du har brug for jobsøgningsmateriale, branding eller personlig markedsføring ved hjælp af artikler, SOME-opslag, klummer eller andet, så kan jeg hjælpe dig med at få det skrevet.

 

Jobsamtaletræning

Så nåede du endeligt til jobsamtalen! Jeg har solid erfaring med jobsamtaler efter 20 år inden for HR og rekruttering, og jeg kan hjælpe dig med at komme helt i mål.

Vi taler om forberedelse, præsentationsteknik, førstehåndsindtryk og udseende, hvordan du går fra at være overvældet til at blive klar i mælet, vi laver din egen personlige samtaleramme, og du får hjælp til at håndtere eventuel nervøsitet.

Lige som alt andet kræver også jobsamtaler træning, for at du bliver god til det.

Hos mig får du lov til at øve dig.

Bagefter ser vi på, hvordan det gik, og så retter vi til. Jeg skal nok hjælpe dig.

 

Hvis du skal videre til et nyt job

Hvis du allerede er i job, men gerne vil videre, så kan jeg hjælpe dig. Vi ser fremad og tager udgangspunkt i en afdækning af, hvad du virkeligt gerne vil. Dét, der giver dig energi. Det interessante, og det du er god til.

Sammen lægger vi en konkret plan, der får dig derhen, du gerne vil hen.

 

Jeg trækker på et væld af metoder, øvelser og teknikker fra min 20-årige erfaring som proceskonsulent, coach, certificeret NLP-practitioner og min evne til at skære ind til benet.

Vi kan ikke selv se os selv tydeligt, så jeg hjælper dig kaste lys på dine blinde pletter – kærligt og konkret.

Har du brug for at komme videre? Kontakt mig på mail eller telefon.