Lidt om navnet Engage CPH

Engage (udtales på engelsk) kommer af det franske engager, som handler om deltagelse, involvering, at tiltrække eller fange (nogens opmærksomhed), at fastholde og gøre ansvarlig…  Alt sammen konnotationer, som jeg syntes passer til dét, jeg laver, både når det handler om tekstforfatning og coaching.

CPH står for Copenhagen, København, som er dér, jeg bor, og derfra min verden går. Forkortelsen ’CPH’ bruges også af Københavns lufthavn, og dermed ønsker jeg at signalere, at jeg ikke er bleg for at hoppe på et fly og løse opgaver ude i verden, da jeg også har et internationalt outlook.

Ring til mig på +45 29453955 eller send en mail til sophie@engagecph.dk, hvis du vil høre mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med.

Hvis du har mod på at designe dit ideelle arbejdsliv, er jeg medforfatter til bogen Genstart dit arbejdsliv.

Og hvis du har brug for at få skrevet, eller at lære at skrive, en personlig festtale, så kan du se mere på Dit livs tale, som er en seperat del af Engage CPH.

Mine værdier

Passioneret

Du får i mig et følsomt og begejstret menneske, hvis hjerte banker for ordene, sproget, processerne, udvekslingen og værditilførelsen. Jeg motiveres og begejstres af alt det, jeg gør for dig og det, vi gør sammen. Din succes er min passion.

Fødselshjælper

Det er din ‘baby’, uanset om jeg hjælper dig med coaching eller tekst. Jeg er fødselshjælperen, som får ordene ud, strækker dine tanker, guider dig ’ud af boksen’, og sammen får vi ordene til at falde på plads – både dem i hovedet og dem på papiret.

Legende

Kreativiteten summer, vi vender bøtten og finder nye løsninger. Jeg har en legende tilgang til ordene og i processerne leger vi med hinanden. Fra den kreative åre stammer også min humoristiske sans og musikaliteten i sproget.

No bull-shit

Vi bryder det ned. Hvad er essensen? Hvad vil du? Hvad vil ikke? Hvis du er forvirret, så har jeg klarsyn. Jeg skærer ind til benet af sætningen og af problemstillingen.

Enpowerment

Hvad er det, du ikke selv kan se? Jeg kaster lys på dine kvaliteter og hjælper dig med at se det, du ikke selv fik øje på. Jeg stiller de spørgsmål, der får dig til at se vejen frem – og det bestyrker dig. Du bliver bygget op hos mig.

Langtidsholdbar

Jeg har langvarige kundeforhold i meningsgivende relationer, hvor der er tillid, og jeg mærker direkte, at jeg tilfører værdi.

    FÅ EN OPRINGNING

    Udfyld formularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt!

    Aj, det' sjovt!