fbpx

Skal jeg også gøre dig imponeret og lykkelig?

Skal jeg også gøre dig imponeret og lykkelig?

I dag fik jeg en rigtig dejlig mail fra en glad kunde, hvis hjemmesidetekst jeg havde gennemskrevet. Hun havde selv skrevet et oplæg, og så skrev jeg det færdigt; læste korrektur, strammede op på det sproglige, skar lidt, fyldte lidt på samt skabte broer og sammenhænge.

I en enkeltmands- eller mindre virksomhed skal man ofte selv gøre det hele: Salg og markedsføring, administration, forretningsudvikling og levering af selve produktet. For nogle er det sjovt og alsidigt, for andre er det en pinsel. Hvis du gerne vil fokusere på din kerneydelse og overlade skriveriet til en professionel tekstforfatter, skal jeg gerne hjælpe dig.

Jeg gennemskriver dine tekster eller skriver forfra på nyhedsbreve, artikler, hjemmesider, redaktionelle kommentarer eller hvad du nu måtte ønske.

Send mig en mail på sophie@vector.dk eller ring til mig på 29453955, så kan vi tage en uformel snak om, hvad du har brug for.

Med tilladelse og ydmyghed deler jeg her den fine feedback:

Kære Sophie

Jeg vidste godt, at du er meget dygtig til at skrive tekster, men at du er SÅ fantastisk!!! Du er meget professionel og har ramt fuldstændig rigtig i forhold til mit ønske. Du har endda gjort det bedre, end jeg havde troet, det kunne blive. Samtidig skriver du, så det passer til min stil. Virkelig godt skrevet. Tusind tak. Det er en gave.

Jeg sagde “Hold kæft, du er god” højt flere gange, mens jeg læste det. Og jeg kunne ikke stoppe med at læse, da jeg gik i gang, og det er den virkning, jeg ønskede.

Jeg er imponeret og lykkelig. Tak igen.

Med venlig hilsen

Sefika Kocak