fbpx

Nicoline Mehlbye Tardini

Nicoline Mehlbye Tardini

Som ghostwriter har Sophie hjulpet mig med at sikre, at mine LinkedIn-opslag og artikler blev knivskarpe i en virkelig vigtig fase af mit karriereskifte. Som karrierecoach har hun stillet skarpt på mine kompetencer og mit værditilbud, og som tekstforfatter har hun hjulpet mig med at oversætte dette i bl.a. mit CV. 

Efter en ’jeg-har-sagt-mit-job-op-og-starter-som-selvstændig-kampagne’ fordelt over en række LinkedIn-opslag, har jeg fået mange henvendelser fra kendte og ukendte mennesker, som har rost min klare måde at fortælle om, hvordan jeg kan skabe værdi for en virksomhed. En skriver blandt andet ”Jeg er vildt imponeret over din tydelige kommunikation omkring, hvad du vil, og hvad du kan byde på. Det er meget inspirerende”. Jeg sender rosen direkte videre til Sophie, som yderligere har hjulpet mig med og inspireret mig til at skrive faglige artikler – her har hun været en fantastisk ghostwriter. 

Ud fra et braindump i Word-format fra mig, formår hun på kort tid at få mine tekster gjort udgivelsesparate. Når man, som jeg, egentligt har masser af stof til artikler, men bare ikke lige får det gjort i en travl hverdag, så er det bare fedt med en skrivemakker som Sophie, som altid lynhurtigt fanger min vision og lige lægger de der 20 procent til, som gør, at vi kommer helt i mål med en tekst, som gør det, den skal kunne. 

Kombinationen af Sophies baggrund i HR, coaching, interesse for karriereudvikling (herunder forfatter til bogen ”Genstart dit arbejdsliv”) og store evner som skribent, har gjort, at hun har været en kæmpe støtte og hjælp til mit karrieskifte. 

Og så er hun jo en no-nonsense person, der skærer til stålet med humor og en kombination af grundighed og tempo, som gør, at vi kommer ud over stepperne. 

Jeg kan klart anbefale at tage fat i Sophie, hvis du har behov for karrierecoaching og/eller ghostwriting.